Getting close with Amelia

”Om jag inte jobbade med inredning, skulle jag jobba med blommor”

Getting close with Amelia

År 2015 startade Amelia ett företag med syfte att förverkliga sina drömmar inom inredning. Fyra år senare sitter Amelia fortfarande i verkstan, som hon kallar sitt kontor på Artillerigatan, och skissar vidare på drömmen. Idén bakom Meli Meli föddes ur en passion om att att hemmet ska spegla en plats där man är fri och kan vara sig själv och inspirationen hämtar hon från alla andra saker hon håller kärt i livet. Kanske är det därför som varje möbel är namngivna efter hennes favoritblommor – någonting som Amelia hade kunnat viga sitt liv åt istället om det inte hade blivit inredning. Istället förenar hon sina intressen och skapar lekfull inredning som vi sett, men ändå aldrig sett förut.

”I framtiden drömmer jag om att kliva in på ett maison Meli Meli”

Amelia vill skapa inredning som förstärker visionen om en vilsam plats för rekreation. Ett tidlöst, internationellt hem som är bekvämt att leva i utan att kompromissa med designnivån. I framtiden drömmer hon om att inreda ett hotell och på sikt öppna upp ett Meli Meli Maison.

3 snabba:
• Vilken är din favoritprodukt?
Soffan Luca! Det är den första möbeln jag ritade och det är fortfarande min favorit. Vi har Luca Grande i off white hemma som rymmer hela familjen.

• Vad är Meli Meli om 5 år?
– Om 5 år har Meli Meli utvecklat sitt produktsortiment så att man kan inreda ett helt hem med bara produkter och möbler från Meli Meli

• Om du inte jobbade med inredning, vad skulle du jobba med då?
– Då skulle jag definitivt jobba med blommor.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen