Svala lakan under sommartider

Med sänglakan från MeliMeli sover du gott även under de varmaste nätterna. Ni som minns förra sommaren vet att rekordvarma Sverige påverkade människors levnad och sömn. Fläktar sålde slut och människor sökte sig till skuggan.. Efter en lång sommarkväll utomhus finns en längtan att krypa ner i en sval säng med härligt krispiga lakan. Med en trådtäthet på 400 ger lakan från MeliMeli en omfamnande känsla samtidigt som du inte blir för varm. (vilket är dubbla tätheten av vanligt perkal.) Oavsett vilken temperatur som väntar oss denna sommar är rätt sorts lakan alltid en tacksam investering

Svala lakan under sommartider

MeliMeli’s lakan är tillverkade av de främsta tillverkarna i Europa och har genomgått en lång process innan en färdig produkt kunnat presenterats. Vårt mål var att skapa de bästa sängkläderna till våra kunder. Sängkläder som kan jämföras med känslan man får att lägga sig i en hotellsäng. Det är med andra ord helt okej if you snooze. Med sängkläder från MeliMeli är du alltid en vinnare.

Sängkläderna är vita med två broderade ramar i svart och tillverkade i percale med en trådtäthet på 400. När du köper ett helt set kommer det i en fin tvättpåse i MeliMelis blå signaturfärg. I detta set ingår även ett par underbart mjuka tofflor.

Shoppa våra sänglakan här

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen