MeliMeli utreder fördelarna med TEDDY-kollektionen

Som ett svar på Teddytrenden, valde vi att uppdatera våra signaturmöbler med det finaste material av Teddy. Teddytrenden känns nämligen lika tryggt att luta sig tillbaka i, som snyggt att utsmycka hemmet med. Men finns det fler hemliga fördelar med detta underbara material?

MeliMeli utreder fördelarna med TEDDY-kollektionen

Som ett svar på Teddytrenden valde vi att skapa ett eget Teddymaterial i högsta kvalité tillgänglig i några av våra signaturprodukter. Materialet känns nämligen lika tryggt att luta sig tillbaka i, som snyggt att utsmycka hemmet med. Men finns det fler hemliga fördelar med detta underbara material?

Låt oss gå tillbaka till barndomsminnen och historia. Kanske är en genomtänkt nallebjörn som dopgåva gett dig den bästa sömnen som barn? Sanningen är att teddybjörnen har spelat en stor roll i vår känslomässiga och intellektuella utveckling och ger oss omtänksamhet, värme och tränar vår empati.

Därför tror vi att Teddy-kollektionen från MeliMeli är svaret på hur vi skapar ett tryggt hem. Kollektionen består bland annat av vår älskade puff Blanca Ottoman, fåtöljen Vivi och Carla och även som överdrag till våra soffkuddar.

 

Shoppa hela Teddy-kollektionen här:

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen