Varför o-tillrättalagt kommer dra ut den parisiska sidan ur dig

När senast beslutade du dig för en dag då alla måsten får vara på hold? Om du inte minns när, vill vi inspirera dig till en dag med tema o-tillrättalagt.

Varför o-tillrättalagt kommer dra ut den parisiska sidan ur dig

Låt hemmet bli en romantisk och lekfull plats för dig själv där vad som helst kan hända. Utforska hur o-tillrättalagt kan dra ut en ny sida ur dig. Vi är övertygade om att tillåta sig själv vara allt annat än rutiner för en dag är nyckeln till inre ro.

Vad innebär egentligen parisisk? Att bejaka sitt inre cool. Att kunna skämta om sina dåliga vanor, dagens misstag eller komplicerade relationer. Därför tror vi att hemmet är en viktig plats att tillåta sig själv att dra ut den parisiska stilen ibland. Varför inte slänga sig på soffan och känna sig fri och självcentrerat för en kväll, och glömma alla måsten för en stund?

Om du vill veta hur man slänger sig i soffan på ett graciöst sätt är vår soffa BLANCA svaret på din fråga. Inspirerad av den parisiska stilen kan BLANCA beskrivas som en uppdaterad version av den klassiska Howard-soffan, som i kombination med dess bekvämlighet gör att du kan slänga dig i soffan med stil och gott samvete.

Spana in Blanca här: https://www.melimelihome.se/produkt/sammetssoffa-blanca/

 

 

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen