Sanningen bakom varför du behöver en ESTER BENCH i ditt liv

En uppgraderad version av den klassiska stolen

Sanningen bakom varför du behöver en ESTER BENCH i ditt liv

Låt oss vara ärliga med att vi alla känner till ”stolen”.  En helig plats där vi sporadiskt dumpar allting som vi inte kan avgöra om det är tillräckligt rent eller smutsigt för att fatta ett rimligt beslut om vad vi ska göra av dem. Trots detta djupt rotade beteende kommer endast den som slutar leva i självförnekelse att uppgradera sig. Vi på MeliMeli valde att ta fram en av våra bästsäljare ESTER BENCH. Denna lyxiga bänk passar lika perfekt i vardagsrummet, som i en walk-in closet eller nedanför sängkanten. Bänken är tillverkad  i Italiensk sammet av högsta kvalitet. ESTER finns i sju olika sammetsfärger, handgjord i Europa och görs på beställning. Ben i massivt trä och tillhörande mässingshjul ingår.

Mått:
Längd: 130 cm
 Bredd: 45 cm
 Höjd: 38 cm

Sittplymåerna består av en kallskumskärna som är omsvept med en blandning av skuren polyeter mixad med silikon bollfiber. Denna kombination ger utmärkt komfort utan att dynan kollapsar.

Shoppa ESTER här

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen