Varför ett vackert sovrum kommer att förbättra din sömn

Det finns oändligt med vackra saker här i världen, men dålig sömn är inte en av dem.

Varför ett vackert sovrum kommer att förbättra din sömn

Ju bättre sömn, desto mer kvalitativt blir våra liv. Därför tror MeliMeli att ett vackert sovrum kommer att förbättra din allmänna hälsa. Att bädda sin säng varje morgon kanske inte känns som mycket för världen. Men sanningen är att om vi inte klarar av att göra de små sakerna i livet, kommer de stora sakerna med all sannolikhet inte heller fungera. Sätt standarden för resten av dagen och bädda din säng. Med en fin sänggavel kommer uppgiften bli lite roligare.

Vår sänggavelDARLING är en stoppad sänggavel med knappar. Sänggaveln är gjord av sammet i 100% bomull från Italien. Gaveln har fästen på baksidan som fästs direkt på väggen och därefter hakas sänggaveln på.  DARLING är handgjord i Europa och görs på beställning.

Mått:
Bredd: 120cm/140cm/160 cm/180 cm/210 cm.
 Höjd: 94 cm
Djup: 9 cm

Låt dig inspireras av DARLING här.

BELLA sänggavel är en rektangulär sänggavel i slät sammet gjord av 100% bomull från Italien.

Mått
Bredd: 120cm/140cm/160 cm/180 cm/210 cm. Höjd: 94 cm
Djup: 7 cm

Inspireras och shoppa BELLA här.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen