Höstens nya linnefärg, Khaki

En av höstens stora inredningstrender är jordiga toner. Precis i tid till årstidsövergången lanserar MELIMELI sin nya linnefärg Khaki. En färg i perfekt balans mellan beige och grön som kommer till liv tillsammans med sin omgivning.

Höstens nya linnefärg, Khaki

MELIMELI välkomnade våren med att lansera det pastellgröna linnetyget Pistage. Efter framgången med det ljusgröna tyget har flera kunder uttryckt en önskan om ytterligare en grön linnenyans. För att möta kundernas efterfrågan lanserar nu MELIMELI färgen Khaki, en grön/beige nyans som passar utmärkt för hösten.

”Tack vare lyxen att vi kan möta och prata med våra kunder direkt i vårt showroom på Artillerigatan var Khaki en självklar färg att ta fram. Jag är jätteglad att kunna erbjuda kunderna en färg de efterfrågat och jag vet att Khaki kommer passa in i många hem”, säger Amelia Widell, kreativ chef och grundare.

Redan i maj fick MELIMELIs följare på Instagram en förhandsvisning av höstens lansering då bilder av sänggaveln Johanna visades för första gången. Bilderna av den mjukt kurvade sänggaveln, designad tillsammans med entreprenören och influencern Johanna Bradford hintade om den kommande lanseringen och fick många nyfikna frågor.

Khaki blir den sjätte nyansen på linnetyg från MELIMELI. Samtliga linnetyger är en mix framtagen och producerad i ett av Italiens främsta väverier och tyget är både slittåligt och stilrent. Eftersom linne är en naturfiber, ett levande material, innebär det också att de förändras och blir vackrare med tiden.

Linnetyget Khaki välkomnas in i den växande familjen av MELIMELIs tyger som förutom linnetygerna består av sex sammetsfärger och ett teddytyg. Linnetyget Khaki går att, precis som alla andra tyger, beställa på soffor, fåtöljer, ottomaner, kuddar och alla andra av MELIMELIs möbler. Det går alltså att skräddarsy ditt hem även med khaki-färgen.

För att förenkla inköpet av möbler med Khaki finns tygprover att beställa ifrån melimelihome.se. I MELIMELIs showroom i centrala Stockholm går det också att se hur tyget ser ut på MELIMELIs alla möbler.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen