Äntligen är den här, vår nya fåtölj att längta hem till

Efterlängtad och efterfrågad, äntligen lanserar vi den nya fåtöljen Dahlia Love Seat. Den perfekta möbeln för säsongens stundande hemmakvällar

Äntligen är den här, vår nya fåtölj att längta hem till

Den nya fåtöljen är en del av vår kollektion Dahlia, som sedan tidigare består av soffan med samma namn som erbjuds i två olika storlekar. Dahlia Love Seat har samma klassiska design, med nätta armstöd och vackra knapprydda kuddar, som sofforna. Fåtöljen har den perfekta storleken att krypa upp i ensam, eller tillsammans med någon du vill vara extra nära.

”Jag är så glad att vi äntligen har lanserat Dahlia Love Seat, eftersom många av våra kunder efterfrågat en rymligare fåtölj som kan matchas med deras andra MELIMELI-möbler. Jag har smygprovat fåtöljen hemma och älskar att kunna spendera kvällarna i den tillsammans med mina döttrar”, säger chefsdesignern och grundaren Amelia Widell om sin tredje fåtölj.

Fåtöljen är lika bekväm som stilren och går att beställa i samtliga av våra sammets- och linnetyger. Detta innebär att den går att skräddarsy för alla olika stilar och hem. Dahlia Love Seat är fåtöljen som kommer få dig att längta till stillsamma kvällar framför din favoritserie eller bästa bok.

Dahlia Love Seat finns provsitta i vårt Stockholm Showroom på Artillerigatan 16 i Stockholm.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen