Höstens rosa nyhet är här!

Nu fortsätter vi färgsätta hem och välkomnar den pudrigt rosa linnefärgen Blush. En färg, som med sin elegans, lekfullhet och romantiska sida kommer passa perfekt in i det klassiska såväl som det moderna hemmet.

Höstens rosa nyhet är här!

När Amelia Widell grundade MELIMELI 2015 gjorde hon detta med visionen om att hemmet ska vara en plats för återhämtning där varje person tillåts vara sig själv. En av de första färgerna som gick att beställa på våra möbler var nyansen Dusty Pink i sammet. Färgen är lika delar karismatisk som rogivande och passar perfekt in i Amelias vision om hemmet.

Nu, fem år senare, lanserar vi äntligen den nya nyansen Blush i vår populära linnemix. En mjukare nyans av rosa, men lika starkt förknippad med värme, elegans och kärlek som Dusty Pink. Bjud in färgen Blush i ditt hem, för att berika rummet med en kontrast eller för att skapa ett behagligt lugn.

”Jag älskar rosa och tycker att det är en underbar färg att ha i hemmet, vår nya linnefärg Blush är precis den nyansen som jag vill ha på min rosa – en perfekt balans mellan tidlöst och romantiskt”, berättar Amelia Widell, chefsdesigner och grundare av MELIMELI.

Blush är vår sjunde nyans på linnetyg och alla tygerna består av en mix, framtagen och producerad i en av Italiens främsta tygfabriker.

Blush finns att beställa hem som tygprov  eller att uppleva I vårt showroom på Artillerigatan i Stockholm.
Välkomna!

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen