MELIMELI flyttar in till H&M HOME

Mellan 2/11-22/11 flyttar vi in i H&M HOMEs konceptbutiker i London, Stockholm och Malmö. Fly höstrusket och hitta inspiration bland mjuka teddymöbler och vår välbalanserade Yin/Yang-kollektion.

MELIMELI flyttar in till H&M HOME

”Detta är ett fantastiskt tillfälle där vi får inspirera till nya tankar om rum. På hösten är det extra viktig att se till att trivas hemma eftersom vi spenderar så mycket tid inomhus. Det ska bli så roligt att visa upp MELIMELIs definition av ett balanserat och mysigt hem med H&M HOME”, säger Amelia Widell, chefsdesigner och grundare av MELIMELI.

De tre veckorna vi flyttar in hos H&M HOME är mitt i höstrusket när uppladdningen inför de kommande högtiderna är extra viktigt. Vi har omsorgsfullt valt ut favoriter som hjälper till att skapa den balans och komfort som behövs för att kunna glädjas, även under de mörkare månaderna. Yin/Yangkollektionen, bestående av våra italienska linnetyger i prickigt och randigt, skapar harmoni tack vare jämvikten mellan de kontrasterande mönstren och teddykollektionen adderar den varma, ombonade känslan som hösten kräver. Tillsammans med utvalda produkter från H&M HOME kommer våra popupmiljöer vara väl värda ett besök för inspiration.

Tillsammans med möblerna kommer det även finnas keramik inspirerad av vårt Yin/Yang mönster, skapade i samarbete med konstnären Sabrina Vaino. De handgjorda prickiga och randiga vaserna kommer från Sabinas studio i Stockholm och kommer passa perfekt in i den inredningsvärld vi bygger upp tillsammans med H&M HOME i London, Malmö och Stockholm.

Vi gästar H&M HOMEs konceptbutiker på 224 Regent Street i London, Gustav Adolfs torg 2 i Malmö samt Drottninggatan 50 och Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Pop-up-butiken finns på plats från den 2a till den 22a november.

 

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen