MELIMELI Atelier

Vi öppnar upp vår första fysiska butik på Slussplan 5 i Gamla stan, Stockholm. Med en yta på 460 kvm som inkluderar, showroom, boutique och kontorsplats, allt under samma tak. MELIMELI Atelier ska vara en plats för inspiration och kreativitet. Interiören i butiken är ett kurerat urval av inredning för både vardagsrum, kök och sovrum. […]

MELIMELI Atelier

Vi öppnar upp vår första fysiska butik på Slussplan 5 i Gamla stan, Stockholm. Med en yta på 460 kvm som inkluderar, showroom, boutique och kontorsplats, allt under samma tak.

MELIMELI Atelier ska vara en plats för inspiration och kreativitet. Interiören i butiken är ett kurerat urval av inredning för både vardagsrum, kök och sovrum. En plats för dig som är ute efter en ny soffa, en accessoar till hemmet, professionell rådgivning eller en kaffe från MELIMELIs kaffebar som är uppbyggd av Cupboards & Goods.

Efter att endast ha funnits online i 5 år, känns det otroligt spännande att öppna en riktig butik och möta våra kunder in real life. Gamla stan och läget precis intill nya Slussen känns intressant och som en självklar träffpunkt i Stockholm. Det ger en möjlighet att få kunder att provsitta våra möbler och bygga en starkare relation till varumärket MELIMELI och vad vi står för

 Amelia Widell, Kreativ chef & grundare av MELIMELI

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen