Throw season is here

Man kan aldrig ha för många plädar eller hur? Nu kommer äntligen våra nya härliga ullplädar lagom till frusna höstkvällar i soffan. Det prickiga mönstret känner ni säkert igen från våra möbler men vårt nya mönster ”Idea” är helt nytt. Vi tog 3 snabba frågor med vår grundare och designer Amelia Widell.

Throw season is here

Berätta om plädarna!
– Jag har tagit fram 3 st plädar som är jaquardvävda i 100% nyzeeländsk ekocertifierad ull. Att dom är jaquardvävda gör att plädarna har en framsida och en baksida där färgerna byter plats. Dom olika sidorna ger ett ganska olika uttryck så att man kan variera sig efter humör.

Hur gick tankarna när du ritade det nya mönstret ”Idea”?
Idea är ett mönster som kommer från en tavla som jag målade för några år sedan. Jag har fått så många frågor om att sälja tavlan så jag tänkte att det vore roligt att använda motivet på något annat sätt. Den lilla pricken symboliserar en liten tanke som spinner runt och till slut har blivit något mycket större.prickig pläd melimeli

Hur stylar vi vårat vardagsrum i höst?
I höst tycker jag att vi maxar och tänjer på gränserna. Plocka in färg, konst och skulpturer och låt din personlighet komma fram. Ett bra sätt att snabbt få en förändring är att lägga till en nya kudde eller pläd och här kanske du vågar plocka in en ny färg eller ett mönster.

Här hittar du alla plädar

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen