Let us introduce True White

True White är vår nya krispiga nyans i lyxig, slitstark linnemix. Dags att vinka hejdå till vintermörkret och välkomna ljuset. Med nyansen True White får du en neutral, ljus och krispig bas i vardagsrummet som gör det lätt för dig att experimentera med färger och mönster.

Let us introduce True White

True White är vår nya krispiga nyans i lyxig, slitstark linnemix. Dags att vinka hejdå till vintermörkret och välkomna ljuset. Med nyansen True White får du en neutral, ljus och krispig bas i vardagsrummet som gör det lätt för dig att experimentera med färger och mönster.

Let us introduce True White

Linnemixen består av 28% bomull, 21% lin och 51% viskos. Linnet är skapat av naturfibrer och är därmed ett levande material som förändras och blir vackrare med tiden. Linnet mäter en Martindale på 30.000 och är därmed mycket slitstarkt.

Let us introduce True White

Matcha med kuddfodral i blandade mönster, färger och material. Kanske Dot, Stripe med djupa Emerald green eller fluffiga Teddy tillsammans med Amber och Dusty pink?

Let us introduce True White
0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen