Luca 2-sitssoffa är äntligen här!

Luca 2-sitssoffa är äntligen här! När du inte trodde att det kunde bli bättre… Favoritsoffan Luca har nu anlänt i en mindre variant. Samma eleganta look, ljuvliga komfort och generösa djup. Den nya lite mindre, men ack så bekväma soffan är rena compact living drömmen. 2-sits soffan med en smalare sittbredd är perfekt för dig som […]

Luca 2-sitssoffa är äntligen här!

Luca 2-sitssoffa är äntligen här! När du inte trodde att det kunde bli bättre… Favoritsoffan Luca har nu anlänt i en mindre variant.

Samma eleganta look, ljuvliga komfort och generösa djup. Den nya lite mindre, men ack så bekväma soffan är rena compact living drömmen. 2-sits soffan med en smalare sittbredd är perfekt för dig som bor på en mindre yta eller för dig som bara vill spara lite plats.

2-sits soffan kommer i Original & Grande, precis som storsäljaren Luca 3-sits – för varför ändra ett vinnande koncept? Vi har bara justerat bredden en aning för att fler ska kunna bjuda in denna dröm till soffa i sitt hem.

Luca 2-sitssoffa är äntligen här!

Luca är grundaren Amelias första design och den har kommit att bli allas vår favorit. Inte nog med att soffan har allt man drömmer om, såsom det generösa djupet och den eleganta men bohemiska looken, Luca är också lätt att förnya då vi erbjuder separata överdrag i både sammet och linne -“it’s like having the rainbow in your living room”.

Luca 2-sitssoffa är äntligen här!
Luca 2-sitssoffa är äntligen här!

Compact Living tips

 

Inred smart! Välj en soffa med ett generöst djup, som LUCA 2-Sits Grande. Djupet gör din soffa till den ultimata extrabädden.Vi kan garantera att din gäst inte kommer vilja lämna soffan i första taget.

Blanca Sittpuff

Addera Colette sittpuff

Tack vare sin höjd och form kan man variera den här möbeln och använda den på många olika sätt i sitt hem. Ställ den runt matbordet som en extra sittplats, som ett soffbord vid soffan eller använd den som en fotpall. Finns i våra favoritfärger Emerald Green och Petrol samt Ruby Red, Dusty Pink och Prickigt,Randigt.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen