Skapa en mysig uteplats – vi har detaljerna som fixar sommarkänslan!

  Juni är här och det fina sommarvädret får oss att längta efter att inreda uteplatsen. Att liva upp balkongen eller uteplatsen behöver inte vara svårt eller kostsamt. Hos MELIMELI hittar du de små detaljerna som fixar sommarkänslan på nolltid! Ge uteplatsen ett lyft med tidlösa kuddfodral i regnbågens alla färger, plädar att svepa in sig […]

Skapa en mysig uteplats – vi har detaljerna som fixar sommarkänslan!

 

Juni är här och det fina sommarvädret får oss att längta efter att inreda uteplatsen. Att liva upp balkongen eller uteplatsen behöver inte vara svårt eller kostsamt. Hos MELIMELI hittar du de små detaljerna som fixar sommarkänslan på nolltid! Ge uteplatsen ett lyft med tidlösa kuddfodral i regnbågens alla färger, plädar att svepa in sig i och färgglada detaljer.

Skapa en mysig uteplats - detaljerna som fixar sommarkänslan!

 

 

Man kan aldrig få för många kuddar, det är en tidlös inredningsdetalj som håller säsong efter säsong. Kuddar tillför det där lilla extra till hemmet och inte minst till uteplatsen! Att byta ut kuddfodralen är ett enkelt sätt att skapa stor förändring på, det är också enkelt att variera sig efter tillfälle och humör. Köp kuddfodral här!

 

 

Ge uteplatsen ett lyft med en pläd i en härlig färg eller ett lekfullt mönster! Bjud in filten Idea i vårens nya färg korall eller klassisk himmelsblå för att sätta en personlig touch på uteplatsen. Plädarna är i 100% ull och är perfekta att svepa in sig i när de svala sommarbrisarna gör sig påminda. Köp plädar här!

Skapa en mysig uteplats - detaljerna som fixar sommarkänslan!

Skapa en mysig uteplats - detaljerna som fixar sommarkänslan!

 

 

It’s all about the details! Vad piggar upp mer än mönster och färgglada detaljer? Vi har brickorna och karafferna som sätter den sista touchen på balkongfrukosten.

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen