MELIMELI x RIXO

MELIMELI x RIXO En limiterad kollektion av inredningsaccessoarer i samarbete med det brittiska modevarumärket RIXO. Kollektionen består av 3 vaser i keramik, 1 lamullspläd, 1 bricka och 2 olika set av glasunderlägg gjorda av formpressad björk och papper i Småland. Vaserna är handgjorda i Gustavsbergs porslinskvarter och har samma form som våra bästsäljande vaser i MELIMELI´s […]

MELIMELI x RIXO

MELIMELI x RIXO

En limiterad kollektion av inredningsaccessoarer i samarbete med det brittiska modevarumärket RIXO.

Kollektionen består av 3 vaser i keramik, 1 lamullspläd, 1 bricka och 2 olika set av glasunderlägg gjorda av formpressad björk och papper i Småland. Vaserna är handgjorda i Gustavsbergs porslinskvarter och har samma form som våra bästsäljande vaser i MELIMELI´s signaturmönster prickigt och randigt.

Kollektionen kommer i begränsad upplaga, är perfekta julklappar och säljs i MELIMELI´s flaggskeppsbutik i Stockholm, på MELIMELIHOME.SE och i RIXO´s butiker på Kings Road, Marylebone och Carnaby Street i London.

”Det känns så roligt att få göra våra första inredningsprodukter tillsammans med MELIMELI och att se våra mönster på deras vackra inredningsdetaljer.” – Orlagh Mccloskey, founder of RIXO

”Att dekorera våra mest populära inredningsdetaljer med RIXO`s mönster har skapat en perfekt mix där inredning möter mode”

 

– Amelia Widell, VD och chefsdesigner på MELIMELI

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen