Vit linnesoffa

Här hittar du våra stilrena, vita linnesoffor med tidlös och skandinavisk design. Upptäck våra signatursoffor Luca, Dahlia, Blanca och Lucie som alla går att få i lyxigt vitt linnetyg. Alla MELIMELIs soffor är handgjorda i Europa och tillverkas i finaste italiensk linne. Kontakta oss på MELIMELI så hjälper vi dig att hitta din favorit!

Vanliga frågor

Linnet är skapat av naturfiber och är därmed ett levande material som förändras och blir vackrare med tiden. För att bibehålla linnets kvalitet rekommenderar vi endast kemtvätt på våra linnemöbler. Om vätska spills på er linnemöbel, torka upp den med en torr trasa. Uppstår en fläck, använd en våtservett för att få bort smutsen.

Vårt linnetyg mäter en martindale på 30.000 i enhet och är därmed slitstarkt. Linnemixen är skapat av naturfiber och är därmed ett levande material som blir vackrare och härligare med tiden.

Vi älskar att mixa färger, mönster och material men är också svaga för det klassiska, jordnära och harmoniska. Skapa en mjuk känsla med jordnära toner som Off White och Khaki. Bryt av med mönster från vår populära Yin/Yang kollektion för en lekfull och kaxig look, eller varför inte bjuda in några sammetskuddar i olika färger för att ge vardagsrummet mer liv? Beställ tygprover gratis för att se vad som passar dig och din soffa bäst.