Nu lanserar vi höstens nya tyger och färger

MELIMELI lanserar nya tyger och färger – en kollektion med sprakande färger såväl som jordnära och mjuka toner För att hålla jämna steg med den ljuva höstsäsongen släpper MELIMELI en kollektion med 5 nya tyger i sprakande färger såväl som jordnära mjuka toner. Färgerna Elephant, Baby Blue, Midnight, Coral och Eggshell blir dem 5 nya […]

Nu lanserar vi höstens nya tyger och färger

MELIMELI lanserar nya tyger och färger – en kollektion med sprakande färger såväl som jordnära och mjuka toner

För att hålla jämna steg med den ljuva höstsäsongen släpper MELIMELI en kollektion med 5 nya tyger i sprakande färger såväl som jordnära mjuka toner. Färgerna Elephant, Baby Blue, Midnight, Coral och Eggshell blir dem 5 nya nyanserna i MELIMELIs tygsamling som sedan innan består av 6 sammetsfärger, 8 linnefärger och ett teddytyg.

De nya tygerna chenille och bouclé är helt nya för MELIMELI. Två mjuka och slitstarka tyger framtagna och producerade i ett av Italiens främsta väverier. Chenilletyget är vävt med ett sammetsliknande garn och är mjukt, följsamt och har en sammetsliknande struktur. Chenilletyget mäter en martindale på 96.000 i enhet och innehåller 50% Polyester, 33% återvunnen Polyakryl, 13% återvunnen Ull och 4% övriga återvunna fibrer. Bouclén är vävd med ett bouclégarn, ett garn som tvinnats så att små slingor och öglor skapas, det ger tyget en fluffig och mjuk struktur. Bouclétyget mäter en martindale på 38.000 i enhet och består av 70% Akryl, 23% Polyester och 7% Bomull.

Nu lanserar vi höstens nya tyger och färger

“Att ta fram den här kollektionen av unika, stilrena, livfulla och mjuka nyanser har varit fantastiskt och att se resultatet ger ett enormt ha-begär. En kombination av min kärlek till färg och de stundande höst- och vintermånaderna gjorde denna kollektion till en självklarhet. Att färgsätta hemmet med levande färger är för mig en viktig del i att hålla energin och humöret levande. ” säger Amelia Widell, grundare av MELIMELI.

Den nya samlingen av tyger finns tillgänglig för alla MELIMELIs soffor, fåtöljer, sittpuffar, sittbänkar, sänggavlar och kuddar. Tygprover går att beställa kostnadsfritt här.

MELIMELIs Flagship Store har öppet 7 dagar i veckan och håller till på Slussplan 5 i Gamla Stan, Stockholm. Här kan du hämta inspiration, provsitta möblerna, få gratis tygprover att ta med hem och få professionell rådgivning.

Klassiska favoriter i ny kostym

Add to Wishlist
Luca 3-Sitssoffa Baby Blue är en ljusblå soffa i chenille från Melimeli

Luca Grande 3-Sitssoffa Baby Blue

26 040.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Carla Coral är en skön fåtölj i korallröd chenille från Melimeli

Carla Fåtölj Coral

9 450.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Dahlia 3-Sitssoffa Elephant är en ljusbrun soffa i chenille från Melimeli

Dahlia Original 3-Sitssoffa Elephant

23 835.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Luca Fotpall Eggshell är en vit stor puff i bouclé från Melimeli

Luca Fotpall Eggshell

9 765.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Luca 3-Sitssoffa Coral är en korallfärgad soffa i chenille från Melimeli

Luca Grande 3-Sitssoffa Coral

26 040.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Luca 3-Sitssoffa Elephant är en ljusbrun soffa i chenille från Melimeli

Luca Grande 3-Sitssoffa Elephant

26 040.00 kr
Lägg till i varukorg
Add to Wishlist
Luca 3-Sitssoffa Eggshell är en krämvit soffa i bouclé från Melimeli

Luca Grande 3-Sitssoffa Eggshell

27 195.00 kr
Lägg till i varukorg
0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen