NYHET! Kennedy & Scarlet i lyxig valnötsrot

Våra storsäljande soffbord nu i lyxig valnötsrot. Vårens must-have! Rektangulära soffbord med raka linjer. Stilren och minimalistisk design som passar perfekt i vardagsrummet. Dess raka linjer ger en modern känsla samtidigt som höjden är idealisk för att skapa en avslappnad lounge-känsla.  Det naturliga mönstret från valnötsroten skapar en känsla av liv och rörelse. Mönstret gör […]

NYHET! Kennedy & Scarlet i lyxig valnötsrot

Våra storsäljande soffbord nu i lyxig valnötsrot. Vårens must-have!

Rektangulära soffbord med raka linjer. Stilren och minimalistisk design som passar perfekt i vardagsrummet. Dess raka linjer ger en modern känsla samtidigt som höjden är idealisk för att skapa en avslappnad lounge-känsla.  Det naturliga mönstret från valnötsroten skapar en känsla av liv och rörelse. Mönstret gör varje bord unikt, eftersom ingen valnötsrot är den andra lik.  Addera böcker, brickor och andra inredningsdetaljer för att sätta din personliga touch på bordet. Kennedy & Scarlet tillverkas båda i valnötsrot och är handgjorda i Europa.

NYHET! Kennedy & Scarlet i lyxig valnötsrot
0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen