MELIMELI X Atelier Smedjan

En touch av MELIMELI på Bjärehalvön

MELIMELI X Atelier Smedjan

En touch av MELIMELI på Bjärehalvön

Vi är så glada över att presentera vårt samarbete med Atelier Smedjan, ett nytt inrednings-showroom och boutique på Bjärehalvön i Skåne. 

Efter att ha förvärvat en tidigare smedja och verkstad för drygt ett år sedan, har familjen Wallmansson noggrant renoverat lokalerna för att skapa en inspirerande plats för inredningsintresserade och livsnjutare.

Atelier Smedjan har designats av John-John Wallmansson, inredningsdesigner, illustratör och Creative Producer på MELIMELI. Med en yta på 450 kvadratmeter kommer Atelier Smedjan att fungera som ett showroom för MELIMELI bland annat.

“För mig var det ett självklart val att visa upp vårat sortiment på Atelier Smedjan. Vår designestetik passar perfekt ihop med deras koncept, och det ska bli kul att kunna erbjuda våra kunder ännu en plats i södra Sverige där de kan få uppleva MELIMELI.”  – Amelia Widell, Grundare och chefsdesigner på MELIMELI

På de 450 kvadratmetrarna kommer även konstnären Bobo Wallmansson att ha sin privata ateljé. Familjen erbjuder även skräddarsydda lösningar genom sitt finsnickeri och inredningsstudion Noji Noji Studios, baserad i Stockholm och Båstad.

Atelier Smedjan är öppet torsdag till söndag 12.00- 16.00. Tidsbokning är möjligt utöver ordinarie öppettider.

Adress: Karpa Gada 4, 269 74, Västra Karup

MELIMELI X Atelier Smedjan
MELIMELI X Atelier Smedjan
0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen