Ränder i nya sprakande färger

“Nu när hösten närmar sig omfamnar vi de ljuva färgerna och lekfulla mönstren som aldrig förlorar sin charm. Vi är glada att presentera våra senaste tillskott till linnekollektionen: Coral/Off White och Ljusblå/Off White. Två nya randiga tyger som andas en härlig eklekticism och lyx som är perfekt i takt med höstens ankomst.” – Amelia Widell, […]

Ränder i nya sprakande färger

“Nu när hösten närmar sig omfamnar vi de ljuva färgerna och lekfulla mönstren som aldrig förlorar sin charm. Vi är glada att presentera våra senaste tillskott till linnekollektionen: Coral/Off White och Ljusblå/Off White. Två nya randiga tyger som andas en härlig eklekticism och lyx som är perfekt i takt med höstens ankomst.” – Amelia Widell, Chefsdesigner och grundare av MELIMELI

Vår storsäljande Yin & Yang kollektion med svartvit randiga och prickiga tyger har snabbt blivit en favorit, och nu har vi vidgat spektrumet med två nya färgsprakande alternativ.

“Vi introducerar stolt två nya varianter av vårt lyxiga randiga tyg. Vår Coral/Off White-variant fångar blicken med sina livfulla korallröda ränder, medan Ljusblå/Off White ger en känsla av friskhet och ro med sina ljusblåa toner. De nya tillskotten erbjuder ännu fler möjligheter att skapa en personlig och unik atmosfär i ditt hem.”

Tygerna finns tillgängliga för hela MELIMELIs sortiment av möbler och kuddar. De går även att köpa på löpmeter. I vår Flagship Store på Slussplan 5 i Gamla Stan, Stockholm kan du provsitta möblerna och utforska hela tygpaletten med 25 olika tyger och färger.

Flora Fotpall Image

Flora Fotpall

Coral/Off White

KÖP HÄR
Blanca 3-sits soffa  Image

Blanca 3-sits soffa

Ljusblå/Off White

KÖP HÄR
0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till shoppen